Ruilen & Retourneren

Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 30 dagen (herroepingsrecht) vanaf het moment dat DHL het pakketje afgeleverd heeft. Hiermee krijg je de mogelijkheid om het artikel(en) te bekijken en te passen alvorens te beslissen om de aankoop te houden.

 

Wanneer je besluit het artikel te retourneren dien je dit binnen 30 dagen na ontvangst van het pakket kenbaar te maken (via het herroepingsformulier, email of telefonisch). De kosten van retourzending zijn voor eigen rekening en worden niet door ons vergoed.

 

Wij behouden ons het recht om retourzendingen te weigeren indien:

De artikelen beschadigd zijn ten gevolge van gebruik of sporen van gebruik vertonen.

 

De voorwaarde voor het retour zenden zijn dat het artikel ongebruikt, onbeschadigd en in exact dezelfde staat aan ons terug gestuurd moet worden, in de originele verpakking (schoenendoos). De originele verpakking, zoals de schoendoos, moet ook in exact dezelfde originele staat retour gezonden worden. Je kunt zelf bepalen welke verzenddoos je gebruikt. Gebruik niet de schoenendoos als verzenddoos aangezien deze dan beschadigd en beplakt wordt. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst definitief.

 

Ruilen & retourneren vanuit Nederland en België

Retourzendingen kunnen worden verstuurd naar:

 

Quality Brands Online

T.a.v. Australian Fashion

Marconilaan 6

6003 DD Weert

Nederland

 

Let op: het retour sturen van een pakketje valt onder de verantwoordelijkheid van de afzender. Wij adviseren om de retourzending met track-and-trace te versturen en de code goed te bewaren als bewijs van aflevering.

 

Terugbetaling

Alle correct geretourneerde producten zullen zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst worden terugbetaald. In geval van ontbinding conform het vorige lid zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen. De terugbetaling wordt op dezelfde wijze uitgevoerd als waarmee wij de betaling hebben ontvangen.


Menu