// OFFICIAL DUTCH DISTRIBUTOR
// GRATIS VERZENDING VANAF €50
// 45 DAGEN RETOUR
// VOOR 19:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS

0
Klik voor meer producten.
Geen resultaten gevonden.
0

Over ons

Australian

Australian is in 1956 opgericht met een focus op de tenniswereld, waarbij de producten gekenmerkt werden door klasse, kwaliteit en functionaliteit.

In de huidige markt staat Australian bekend als een authentiek merk met functionele sportkleding en vrijetijdskleding. Items met een sporty look en een comfortabele fit. Stuk voor stuk gemaakt van de beste materialen en met een mooie pasvorm. De collectie van Australian speelt in op de laatste trends, maar blijven trouw aan hun eigen unieke stijl waaraan het merk te herkennen is.

Acetate

De Acetate lijn heeft een geheel eigen stijl ontwikkelt dat opgenomen wordt in de hardcore wereld. Deze lijn staat bekend om de trainingspakken, trainingsbroeken en trainingsjacks met ieder een unieke stijl. Deze stijl wordt gecreëerd door middel van een herkenbare bies die te vinden is op de kleding. Wanneer er een nieuwe bies op de markt komt wordt dit vaak gezien als een ware collectors item en gaat de verkoop snel. De hele collectie is gemaakt van polyester en polyamid, wat voor het comfort van de trainingspakken zorgt. De Australian trainingspakken zijn exclusief te verkrijgen in de Benelux, dus shop snel jouw nieuwe outfit!

Hard Court

Net als de Acetate lijn heeft de Hard Court collectie een geheel eigen stijl ontwikkelt die zich kenmerkt als een icoon binnen de Europese underground scene. De energieke kleuren en typische patronen uit het Australian-tijdperk worden wereldwijd nog steeds gezien als symbool van erbij horen. De Hard Court-collectie is hierop gebaseerd. Het is de meest conceptuele en gender neutrale lijn die met gedoseerde patronen en concepten leidend is in de hipste streetstyle. Hard Court kenmerkt zich tegenwoordig niet alleen door de energieke kleuren, maar ook de effen kleuren zijn in opkomst. Het nieuwe compleet zwarte trainingspak bijvoorbeeld. Daardoor kan de Hard Court-collectie gemakkelijker worden gecombineerd met andere lijnen van het merk. De belangrijkste stoffen zijn jersey, fleece en smash.

Sportswear

Om de iconische favorieten van Australian nieuw leven in te blazen, zijn vintage designs en modellen uitgebracht als moderne sportswear. Daarbij is gebruikgemaakt van typische merkiconen zoals de kangoeroe- en letterlogo’s en gekleurde strepen en blokken. De belangrijkste kleuren zijn basics als wit, blauw en zwart en seizoens-toppers als lava-oranje en aquagroen. De hele sportswear collectie is gemaakt van iconische stoffen zoals tweener, jersey, smash en velours.

Australian dealers

Al tientallen jaren zijn wij de enige Australian distributeur van de Benelux. Onze producten komen direct vanuit Italië en wij leveren uitsluitend aan betrouwbare dealers waaronder; Hard-Wear, Gabberwear, DC's Special & Sportbazaar. Deze dealers beschikken over onderstaand beeldmerk waaraan een consument kan zien dat deze retailer authentieke Australian kleding verkoopt.

Volg Australian Acetate op social media en ''join the community!'' Blijf op de hoogte van de nieuwste items, exclusieve collecties en (hopelijk snel weer) beelden van gave festivals!

Australian Instagram

Menu

Instellingen

Klik voor meer producten.
Geen resultaten gevonden.

Maak gratis een account aan voor het gebruik van verlanglijstjes.

Aanmelden